У Сирії з'явилися нові військові Путіна: стали відомі гучні деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії з'явилися нові військові Путіна: стали відомі гучні деталі

У Сирії з'явилися нові військові Путіна: стали відомі гучні деталі
Джерело:  online.ua

У ніч на 23 грудня в сірійське місто Алеппо прибув батальйон російської військової поліції, заявив міністр оборони Росії  Сергій Шойгу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


За словами Шойгу, підрозділ російських поліцейських вчинив марш з авіабази Хмеймім в Алеппо для виконання завдань у складі російського Центру примирення ворогуючих сторін в Сирії.


Міністр оборони РФ також додав, що військові поліцейські забезпечуватимуть безпеку військовослужбовців центру, фахівців російського Міжнародного протимінного центру, а також персоналу мобільних госпіталів і гуманітарних конвоїв.


Читайте також:  У мережі одним страшним відео показали, як Путін і союзники вбивали Алеппо


"Для підтримки порядку на звільнених територіях з вечора четверга ввели сюди батальйон військової поліції", - сказав Шойгу.


Крім того, за його словами, операція з виведення бойовиків з Алеппо, що проходила в контакті з представниками Туреччини та Ірану, завершена.


Шойгу також повідомив, що військовослужбовці батальйону нададуть допомогу міській владі у забезпеченні правопорядку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Сирії Башар Асад, союзником якого є лідер РФ Володимир Путін, заявив, що місто Алеппо тепер повністю контролюється урядовими військами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?