У скандальній справі мажора-вбивці в Києві вирішили не ставити крапку
Категорія
Події
Дата публікації

У скандальній справі мажора-вбивці в Києві вирішили не ставити крапку

У скандальній справі мажора-вбивці в Києві вирішили не ставити крапку
Джерело:  online.ua

У прокуратурі продовжують справу за фактом смертельної ДТП, скоєної 21-річним Станіславом Толстошеєвим, який, за даними ЗМІ, є сином впливового бізнесмена.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
Як заявила виданню прес-секретар прокуратури міста Києва Надія Максимець, наразі вирішується питання про можливий допит експертів, які проводили дослідження у справі Толстошеєва.
"Також можливе проведення додаткових слідчих дій, після завершення яких буде прийнято остаточне рішення в кримінальному провадженні", - заявила Максимець.

Читайте також: У Луценк а озвучили резонансне рішення щодо мажора-вбивці
Раніше ЗМІ повідомляли, що Толстошеєв, який на автомобілі вилетів на тротуар і збив на смерть жінку, може уникнути покарання.
У прокуратурі Києва заявляли, що чергова експертиза показала, ніби під час ДТП Толстошеєв був непритомний.
Як повідомляв ONLINE.UA, в січні експерти-психіатри визнали, що Станіслав Толстошеєв, який став винуватцем смертельної аварії в Києві, був неосудним у момент скоєння ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?