У Словенії розкрили "аферу всіх афер"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Словенії розкрили "аферу всіх афер"

У Словенії розкрили "аферу всіх афер"
Джерело:  online.ua

Спеціалізована прокуратурa Словенії звинуватила 15 осіб у причетності до корупції в системі охороні здоров’я. Медіа називають цю справу "аферою всіх афер", оскільки розслідування ведеться уже 5 років, передає ONLINE.UA з посиланням на RTV.SLO.

Вказано, що постачальники медичного обладнання пропонували винагороду в обмін на те, щоб заклади охорони здоров'я купували саме їхню продукцію.

"Обвинувачених підозрюють у хабарництві, відмиванні коштів, підробці і знищенні офіційних документів. Розмір "відкату" включали в ціну медичних пристроїв, його сума складала від 5 до 20% (від 10 тис. до 101 тис. євро). Кошти йшли на рахунки, спеціально відкриті з цією метою в Австрії, Німеччині та Хорватії. Загалом йдеться про неправомірну вигоду в 1,18 млн євро", - сказано в повідомленні.

Серед затриманих, яких підозрюють в отриманні хабаря, представники поважних клінік з Любляни, Копера, Ново Место, Целє і Марібору.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі на території України розкрили організовані фінансові піраміди, які працювали за кордоном — у Росії, Казахстані та інших країнах СНД.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?