У Службі зайнятості детально пояснили претензії до Шустера
Категорія
Україна
Дата публікації

У Службі зайнятості детально пояснили претензії до Шустера

У Службі зайнятості детально пояснили претензії до Шустера
Джерело:  online.ua

У Державній службі зайнятості підтвердили інформацію про те, що тележурналістові Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні через кримінальне провадження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Державної служби зайнятості.
У Держслужбі зайнятості пояснили, що 22 квітня було отримано лист від Державної фіскальної служби, в якому повідомлялося, що на громадянина Канади Савіка Шустера відкрито кримінальне провадження, яке в жовтні 2015 року внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
"Таким чином, на час прийняття Київським міським центром зайнятості рішення про продовження дії дозволу на застосування роботодавцем праці громадянина Канади Шустера не врахований факт здійснення щодо зазначеного іноземця кримінального провадження", - написали в держоргані.
Крім іншого, в службі зайнятості відзначили, що в Порядку видачі дозволу на роботу регламентована ануляція дозволу в тому випадку, якщо в документах вказані недостовірні дані.
"У документах відсутня інформація про здійснення відносно громадянина Канади С. Шустера кримінального провадження, що є підставою для відмови в продовженні дозволу", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA. на початку 2016 року  Савік Шустер заявив, що його підозрюють у несплаті податків, за що почали кримінальне провадження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?