У "Слузі народу" пояснили подальшу долю скандаліста Брагара
Категорія
Політика
Дата публікації

У "Слузі народу" пояснили подальшу долю скандаліста Брагара

У "Слузі народу" пояснили подальшу долю скандаліста Брагара

Фракція "Слуга народу" вже кілька днів обговорює скандал, який спровокував народний депутат Євгеній Брагар своєю заявою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами очільника однойменної партії Олександра Корнієнка, широко обговорюватиметься питання виключення нардепа ввечері у понеділок, 3 лютого.

"Уже обговорюємо третій день усередині фракції. Будемо ще обговорювати. У понеділок буде мала фракція ввечері і там обговоримо. Це нормальний процес прийняття такого непростого рішення, тому що формально Євгеній нічого не порушив…", - стверджує він.

Політик зазначив, що остаточно різновид санкцій ще не визначено. Окрім того, фракція розбиралася з питанням про окремий тариф на транспортування газу з міністром енергетики Олексієм Оржелем.

Корнієнко додав, що сам Брагар нібито переживає через резонансну подію та вже обмежив спілкування з медіа. Фракція отримала безліч звернень, пов'язаних з висловом нардепа.

У "Слузі народу" припустили, що варіанти санкцій наразі — виключення чи догана. Сам Корнієнко вважає достатнім моральний осуд, щоб спонукати посадовця до висновків.

Нагадаємо, Брагар був присутнім на одній з програм в ефірі телеканалу "112". На ток-шоу подзвонила пенсіонерка, яка поскаржилася на ціну газу для населення та окремий тариф на його транспортування.

Нардеп, у свою чергу, рекомендував жінці продати собаку, щоб сплатити за паливо.

Як повідомляв ONLINE.UA, НАК "Нафтогаз" після скандальної заяви оголосила, що жодних тварин продавати українцям не потрібно. Якщо людина не спроможна оплачувати за газ, їй необхідна субсидія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?