У соцмережах посміялися зі спраги Кобзона заспівати на Євробаченні
Категорія
Світ
Дата публікації

У соцмережах посміялися зі спраги Кобзона заспівати на Євробаченні

У соцмережах посміялися зі спраги Кобзона заспівати на Євробаченні

У мережі висміяли заяву російського депутата Держдуми Йосипа Кобзона про готовність поїхати на Євробачення-2017 в Україну в разі зняття санкцій проти нього.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Олександра Сотника.
«Санкції так допекли, що навіть Кобзон висловив готовність поїхати на враже Євробачення в 2017-му, аби їх зняли. Ось такі ігри обміну відбуваються в головах кремлівських шизофреніків», - написав він.
Також Сотник висловив упевненість в тому, що ці заяви не були троллінгом.
«І не кажіть, що вони тролять. Просто у божевільних - свої уявлення про мистецтво політичної дипломатії», - додав він.
За його словами, в головах у цих людей «реальність повністю заміщена галюцинаціями, і немає такого засобу, який висмикнув би їх зі світу фантазій».
«Точніше, він є, але за нинішніми закончиками в нашій психушечці це вже - екстремізм», - резюмував Сотник.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Йосип Кобзон, який отримав медаль від президента РФ Володимира Путіна за виступи у бойовиків ДНР, заявив про готовність представляти Росію на наступному конкурсі Євробачення в Україні.
Нагадаємо, раніше співак був включений до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, і СБУ заборонила йому в'їзд на територію нашої країни.
Також Йосип Кобзон перебуває в списку санкцій Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?