У соцмережах повідомили про зникнення ще одного користувача Blablacar
Категорія
Події
Дата публікації

У соцмережах повідомили про зникнення ще одного користувача Blablacar

У соцмережах повідомили про зникнення ще одного користувача Blablacar

У соцмережах повідомили про нібито ще одного зниклого, який користувався сервісом з пошуку попутників Blablacar, як і львів'янин Тарас Позняков, який зник 4 квітня під час поїздки до Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника програми «Сирітству - ні!" Дар'ї Касьянової.
"Новицький Анатолій Петрович. 10.02.1991 р.н.. Виїхав з Києва приблизно о 08:30 29 квітня у бік Херсону за допомогою BlaBlaCar і по сьогоднішній день не приїхав на місце призначення", - написала вона.
У коментарях до посту Касьянової користувачі повідомили, що Новицький виїхав з водієм мінівена Ford.
"Корнієнко Дмитро Олександрович Ford С-МАХ держ номер АА 2483 РІ (мінівен сірого кольору)", - написав користувач Дмитро Кузнєцов.
Усіх, хто що-небудь знає про місце перебування Анатолія, просять телефонувати за телефоном 050 737 89 14.
Дар'я Касьянова пізніше додала: "Мені подзвонив керівник перевізника. Він упевнений, що хлопець дістався благополучно в Херсон. Це підтвердив водій. Батьки шукають з поліцією".




Нагадаємо,

поліція оголосила в розшук підозрюваних у викраденні Тараса Познякова

. Це громадянин РФ 25-річний Луан Кінгісепп (позивний "Лука") і 36-річний житель Чернівців Дмитро Голуб (позивний "Тоф"). Голуб вже 14 років в розшуку за грабіж.


Також повідомлялося, що

батьки зниклого львів'янина Тараса Познякова не згодні з версією поліції, що попутників він знайшов не по сервісу BlaBlaCar, а підібрав уже в дорозі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?