У соцмережах сміються з моторошного зображення російських героїв у Москві
Категорія
Світ
Дата публікації

У соцмережах сміються з моторошного зображення російських героїв у Москві

У соцмережах сміються з моторошного зображення російських героїв у Москві
Джерело:  online.ua

На одному з будинків у Москві з'явилося художнє полотно з зображенням Мініна і Пожарського, які врятували столицю Росії від польського вторгнення в 1612 році.
ONLINE.UA зібрав коментарі соцмереж, які моментально оцінили естетичну цінність зображення.
Так в twitter-акаунті Мід Роіссі йдеться: «Значить, ларьки були у ** щні, тому їх знесли. А цей ось жах типу окей...» (нагадуючи про «ночі довгих ковшів» і знесення кіосків біля однієї зі станцій московського метро).
Інший коментатор, Михайло Колчинський, зазначає, що «на прапорі забули серп і молот намалювати».



Також користувачі вважають цю картину «карикатурою на колишній спогад, хто і як змінив владу в Росії після подібного свавілля».



Ще один коментатор їдко зазначає: «Даремно час витратили... Треба було тупо в жовто-блакитний пофарбувати (кольори українського прапора - Ред.)».





Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, в лютому 2016 року в Москві пройшла масштабна кампанія зі знесення торгових павільйонів, які мерія назвала "самобудами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?