У соцмережах їдко коментують скорботу донеччан за Моторолою: з'явилося нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

У соцмережах їдко коментують скорботу донеччан за Моторолою: з'явилося нове відео

У соцмережах їдко коментують скорботу донеччан за Моторолою: з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

У мережі не припиняється хвиля злого сарказму з приводу похорону ліквідованого ватажка банди «Спарта» Арсенія Павлова-Мотороли, куди окупаційна влада Донецька зігнала місцевих жителів.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
При цьому в YouTube на одному з сепаратистських каналів було оприлюднено відео, на кадрах якого жителі Донецька на камеру кажуть про свою скорботу у зв'язку з ліквідацією Мотороли.
Труну з тілом Мотороли виставили в Оперному театрі Донецька.
«Громадяни ДНР прийшли подивитися на труп автомийника в Оперний театр», - пише в своєму Twitter блогер Михайло Голуб.
Лисякін: Будуть потім розповідати, що бували і в Оперному театрі.



D'KsN: Холопи не можуть жити без трупа Леніна, або трупа якого іншого покидька, який став для них ідолом.


Лісовий Брат: Що там, горілку роздають?


«Я бачу, в Донецьку зуміли побудувати рай. Людям не треба працювати, тому що посеред робочого дня знаходять час подивитися на трупик тварини», - пише в Twitter користувач «Каменяр».


Каменяр: Як львів'янин, прошу не злитися на донеччан. Тому що дійство явно зрежисоване для камер, зігнали бюджетників у робочий час. Ну і дебіли прийшли, факт.


«Не судіть людей, які прийшли на прощання з Моторолою, вони просто хочуть особисто переконатися, що ця тварюка здохла», - коментує користувач Twitter «Сірий Кардинал».


Чудо-ВаЩе: Так Арсеній Павлов вперше потрапив в Оперний Театр.





Як повідомляв ONLINE.UA, в похороні Мотороли взяв участь і ватажок ДНР Олександр Захарченко, який картинно постояв над розкішною труною ліквідованого росіянина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?