У співачки-"кримнашистки" розповіли, як боротимуться з СБУ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У співачки-"кримнашистки" розповіли, як боротимуться з СБУ

У співачки-"кримнашистки" розповіли, як боротимуться з СБУ

Адвокат російської  співачки Наташі Корольової, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну на п'ять років, розповів, як боротиметься з даним рішенням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Україні".
Відзначимо, артистка буде боротися за право в'їзду в Україну.
За її словами, їй безпідставно заборонили в'їжджати в країну, де вона народилася, і тепер вона правовим шляхом має намір домогтися скасування цього рішення СБУ.
"Зараз ми з адвокатом готуємо ноту протесту, потрібно зробити довіреності і все перевести. Я ж не можу в'їхати в країну, і справою буде займатися адвокат, який знаходиться в Україні. Для мене це проблема - мене розділили з сім'єю без вагомих підстав. Під цим рішенням немає ніяких фактів. Те, що мені ставлять в провину, це ніяким чином документально ніде не зафіксовано, тому ми хочемо правомірним способом оскаржити цю річ, якщо закон в Україні ще працює", - сказала Королева.
У свою чергу, юрист співачки, ім'я якого залишається в секреті, назвав основні пункти своєї стратегії.
"Для початку в рамках суду ми будемо вимагати документи, на підставі чого Служба безпеки прийняла таке рішення. Адже родичі Наталії Корольової - родом з України, і у неї є всі підстави відвідувати країну, де проживають її близькі", - сказав представник Королевою.
"Також ми будемо доводити, що її візити в Україну не будуть переслідувати комерційні цілі - Наталя Корольова буде приїжджати сюди виключно в рамках возз'єднання сім'ї", - уточнив адвокат.
Крім того, захисник співачки має намір надати докази того, що вона не є причетною до сепаратизму.
"Окремий і дуже важливий пункт - надання доказів, що співачка не є причетною до сепаратизму. Що вона не виступала в ДНР і ЛНР, не підписувала лист до президента РФ зі словами підтримки щодо захоплення Криму і початку агресії в Україні і ніколи не робила пропагандистських заяв або заяв, в яких звучать зазіхання на територіальну цілісність і суверенітет України"- зазначив він.
Нагадаємо,  служба безпеки України на п'ять років заборонила в'їзд в країну російській співачці Наташі Корольовій, яка підтримала анексію Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, в 2014 році  Корольова підтримала анексію Криму, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?