У справі бійця АТО, що втік в ЛНР, спливли нові деталі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У справі бійця АТО, що втік в ЛНР, спливли нові деталі: з'явилося відео

У справі бійця АТО, що втік в ЛНР, спливли нові деталі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Військові 93-й ОМБр розповіли про молодшого сержанта Олега Попова, який вбив командира і бойового товариша і перейшов на бік бойовиків ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі бійців 93-ї ОМБр.
За словами військових, Попов, як солдат, був дисциплінованим, не вживав алкоголь, але був дуже жадібним і мало з ким йшов на контакт. Військовослужбовців вразив один випадок, коли Попов не поїхав на похорон матері, пояснивши своє рішення зайвими витратами на дорогу. Один з бійців розповів, що після демобілізації Попов зібрав після військовослужбовців ковдри, упакував в мішок і кудись відправив.
"На мою думку, він перший постріл зробив в потилицю, а вже інше стріляв, коли той падав, - в живіт, в спину", - сказав командир 4-ї механізованої роти капітан Віталій Попович.

Читайте також: Г учний скандал з перебіжчиком в АТО: з'явилися нові деталі

Командир взводу, молодший сержант Роман Марчук заявив, що Попов 20 років намагався потрапити у війська, а коли потрапив - скаржився, що тут бардак.
"Він потрапив сюди через ОУН. Туди брали всіх кому не лінь. Інакше він би не потрапив, був непридатним до строкової служби. Він добровольцем хотів йти, йому довелося йти через "добробати". Незабаром він потрапив сюди", - повідомив сержант.


Нагадаємо, раніше волонтер Роман Донік повідомив, що український боєць-перебіжчик потрапив в ЗСУ через Красноармійський Військкомат.
"З приводу перебіжчика з 93. Швидше за все, він для цього і пішов в ЗСУ. Чисто контррозвідка прощелкала. Прийшов через Красноармійський Військкомат. Сам з Одеси. Росіянин", - написав Донік в Facebook.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній український військовослужбовець, молодший сержант Олег Попов, який вбив командира і бойового товариша і перейшов на бік проросійських бойовиків, вперше з'явився на публіці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?