У справі Гандзюк раптово почали спецоперацію - що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

У справі Гандзюк раптово почали спецоперацію - що відомо

У справі Гандзюк раптово почали спецоперацію - що відомо
Джерело:  online.ua

У Херсоні вранці у понеділок, 20 січня, почали спецоперацію, яка пов'язана зі справою вбивства Катерини Гандзюк. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс генпрокурора України.

За офіційними даними, планується затримання учасників злочинної групи.

"Прокурори Офісу генерального прокурора у взаємодії зі слідчими органів Служби безпеки України 20 січня 2020 року у місті Херсоні та інших населених пунктах області проводиться спецоперація з метою припинення діяльності злочинної організації, яка вчиняла в регіоні насильство над особами та підпали чужого майна", - оголосила пресслужба.

Ватажок угрупування - експомічник народного депутата попередніх скликань - вже отримав підозру. Суд в Одесі вже має угоду про визнання особи винною у приховуванні нападу на активістку. Окрім нього підозру оголосили трьом інших затриманим.

Прокуратура разом з оперативниками СБУ паралельно почала обшуки щодо додаткових доказів у провадженні про вбивство.

Нагадаємо, на Катерину Гандзюк скоїли напад 31 липня 2018 року у Херсоні. Вона отримала серйозні опіки від сірчаної кислоти. Вже 4 листопада активістка померла у реанімаційному відділенні лікарні.

Як повідомляв ONLINE.UA, у річницю загибелі Гандзюк президент Володимир Зеленський виступив із заявою. Він пообіцяв завершити справу та покарати винних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?