У справі овідіопольського "м'ясника" спливли моторошні подробиці: з'явилися нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

У справі овідіопольського "м'ясника" спливли моторошні подробиці: з'явилися нові фото

У справі овідіопольського "м'ясника" спливли моторошні подробиці: з'явилися нові фото
Джерело:  online.ua

Перед тим, як убити жінку і її дитину, Дмитро Погорєлов, прозваний поліцією "овідіопольським м'ясником", жорстоко побив сусіда.
Про це заявив журналіст Костянтин Гак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
За словами журналіста, Дмитро Погорєлов, якого звинувачують у вбивствах і підпалах в Одеській області, перед вчиненням злочинів, близько полудня 30 грудня зайшов до свого сусіда.
Читайте також: В поліції видали нові подробиці про одеського убивцю-"м'ясника": опубліковано фото
"Чоловіки розпили по пляшці пива в каптерці. Після цього зазвичай доброзичливий і спокійний Діма заявив: «Ти у мене в чорному списку». Потім удари в обличчя, кров, розбита голова. Сусідові вдалося вирватися і втекти. Головоріз пішов мститися далі. У чорному списку ще залишалися кривдники і боржники", - йдеться в повідомленні.


Фото: Потерпілий сусід


За інформацією "

Страна.ua

", після Погорєлов пішов в будинок брата-податківця загиблої Журавльової, однак той перебував на відпочинку з сім'єю, тому чоловік просто підпалив його будинок і через городи пішов до дому Журавльових. Примітно, що чоловік загиблої побачив спалах пожежі і побіг її гасити, залишивши дружину і дитину без захисту.


Відрізавши голови жінці і дитині, Погорєлов влаштував підпал ще одного будинку, після чого сів у вантажівку і пішов на таран поліцейських, які вже почали прибувати до місця події. Перебуваючи за кермом вантажівки, він дзвонив приятелю і говорив, що в Одесі хоче врізатися у натовп людей. На шляху до Одеси він протаранив дві машини, але не зміг відірватися від погоні, звернув у поле біля села Барабой, кинув вантажівку і втік.


Фото: Кинута Погорєловим в полі вантажівка


Вбивця приховано дійшов до приморської Грибівки, після чого ще майже добу блукав по лісопосадках біля села Роксолани, поки не був затриманий.


У процесі розслідування вдалося з'ясувати, що Дмитро Погорєлов одружений, має дитину, деякий час працював у підприємця Олександра Журавльова, дружину і дитину якого він убив, і будинок якого підпалив.


"Погорєлов склав чорний список. Крім загиблих Ольги і Марії Журавльових до нього входили ще двоє осіб. Також він планував підпалити ще кілька будинків в Овідіополі. Потім він дійсно хотів відзначитися в Одесі - врізатися в натовп і передавити побільше людей на вантажівці. На першому допиті він заявив, що хотів, щоб його "просто боялася вся Одеса", - йдеться в повідомленні джерела з Нацгвардії.


Фото: Дмитро Погорєлов
Під час затримання вбивця тримався зухвало і посміхався, однак видимих ознак божевілля не демонстрував.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися подробиці про те, що вбита Погорєловим дитина була пізньою і дуже бажаною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?