У справі про загибель представника Адміністрації президента з'явилися дивні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У справі про загибель представника Адміністрації президента з'явилися дивні подробиці

У справі про загибель представника Адміністрації президента з'явилися дивні подробиці

Правоохоронні органи оголосили нові подробиці інциденту із загибеллю посадовця Адміністрації президента у березні 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За відомостями столичної прокуратури, в організмі Олександра Бухтатого знайшли психотропну речовину - клозапін.

"Результати засвідчили наявність в організмі потерпілого клозапіну та етилового спирту, які потрапили в його організм одночасно приблизно за 3-5 годин до настання смерті", - пояснила речниця прокуратури Надія Максимець.

Посадовця знайшли мертвим на вулиці. Було з'ясовано, що напередодні на нього напали.

Згідно з заявою прессекретарки, отримані постраждалим тілесні ушкодження не пов'язані з його загибеллю. Їх завдано за годину до смерті. Тоді фахівці провели ще одну токсикологічну експертизу.

Правоохоронці наразі мають докази про причетність до нападу двох осіб. Одного з них - громадянина Вірменії - вже затримано. Чоловіка направлять у суд.

Втім, слідство не зуміло доказати причетність зазначених осіб безпосередньо до смерті чиновника. Зараз ведеться робота щодо ідентифікації іншого нападника.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Харкові сталася стрілянина неподалік від популярного супермаркета. Поліція пояснила, що двоє кілерів атакували свідка у справі про вбивство російського депутата Максима Вороненкова, який переїхав до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?