У справі про загибель тюремника Тимошенко спливли гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У справі про загибель тюремника Тимошенко спливли гучні деталі

У справі про загибель тюремника Тимошенко спливли гучні деталі
Джерело:  Країна.ua

Цивільна дружина колишнього-начальника Качанівської виправної колонії №54, в якій відбувала покарання нардеп Юлія Тимошенко, вважає, що її чоловік  Іван Первушкін  не скоював самогубства і був застрелений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Страну".

За словами дружини тюремника, всупереч версією поліції, що тіло Первушкіна було знайдено в гаражі, насправді його виявили місцеві жителі біля гаражів, біля сміттєвих баків, неподалік від його будинку в селищі Березовська (Харківська область).

Місцеві жителі також підтвердили журналістам інформацію, що тіло Первушкіна з пострілом у голову було знайдено біля сміттєвих баків.

"Його вбили, затягли тіло в гараж, а потім інсценували це, як самогубство. Останній рік він чогось боявся. Говорив, що телефон можуть прослуховувати, постійно спілкувався з адвокатом. Можливо, це пов'язано з його бізнесом, вони з другом його вели . Їм начебто погрожували. Я синові говорила про це, але він не надав ніякого значення", - розповіла дружина вбитого.


За її словами, Первушкін і його друг були співвласниками мережі кав'ярень. Жінка думає, що бізнес у них хотіли віджати, і це могло стати причиною вбивства.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишній глава пенітенціарної служби  Сергій Старенький підтвердив інформацію про смерть екс-глави Качанівської виправної колонії Івана Первушкіна і прокоментував версію про його самогубство, назвавши її цілком реальною з огляду на нібито сімейні проблеми у загиблого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?