У справі про замах на главу ДПЗКУ нардеп намагався взяти на поруки родича своїх помічників, - блогер
Категорія
Події
Дата публікації

У справі про замах на главу ДПЗКУ нардеп намагався взяти на поруки родича своїх помічників, - блогер

У справі про замах на главу ДПЗКУ нардеп намагався взяти на поруки родича своїх помічників, - блогер

Печерський районний суд відпустив під заставу підозрюваних у справі Державної зернової корпорації України, про що написала в соціальній мережі Facebook блогер, політичний консультант Аннe Бикова, повідомляють "Українські новини", передає ONLINE.UA.

"Так хто ж стоїть за кілерами у справі Зерновий корпорації? Знову і знову - черговий кричущий свавілля в сфері українського правосуддя. Групу кілерів, підозрюваних в замаху і організації замовного вбивства глави зернової корпорації, відпускають під заставу в 350 тисяч гривень!" - обурилася блогер.

Також вона назвала відвертим цинізмом той факт, що в зал Печерського суду прийшов народний депутат від БПП Дмитро Лубинець, який спробував взяти на поруки одного з підозрюваних - Миколи Стрепаченко. При тому що, як зауважила експерт, підозрюваний є родичем двох помічників нардепа на громадських засадах.

"У політиці я дуже не люблю дві речі: тушкування і кумівство, або" родинні корупційні зв'язки ". Зайшовши на сторінку депутата на сайті Ради легко переконатися, що обвинувачений у вбивстві Микола Миколайович Стрепаченко є родичем відразу двох його помічників: сином Стрепаченко Миколи Борисовича і братом Стрепаченко Ольги Миколаївни. це вже не просто сімейні - це якісь мафіозні відносини! Підведу підсумок - це відверте, цинічне байдужість на закон, правосуддя, думка суспільства. Кілерів відпускають на свободу, а нардепи про т провладної партії їм в цьому сприяють, всіляко допомагають, не побоюючись резонансу в суспільстві, підозр у причетності. Так їм просто плювати, адже вони відчувають себе в повній безпеці і роблять це абсолютно відкрито! " - підкреслила Бикова.

У зв'язку з цим резонансною справою у неї виникли два питання: "Перший: як на це відреагує Генпрокуратура, НАБУ і Вища рада правосуддя? І чи збираються вони реагувати взагалі? Другий: хто ж такий впливовий стоїть за цими кілерами, що зміг" переконати " суддю відпустити вбивць, і нардепа йти в суд, щоб відмазати кілерів у такій резонансній справі? " - написала Анна Бикова.

Нагадаємо, що 10 листопада 2017 року на одного з керівників ДПЗКУ було скоєно замах. Днями Національна поліція затримала членів злочинної групи, які підозрюються в організації цього нападу. На засіданні Печерського суду підозрювані - Микола Стрепаченко, Олександр Царенко, Борис Драпак та Ярослав Мужик були відпущені під заставу в 350 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?