У справі про зґвалтування Неймаром бразильської моделі з’явились шокуючі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У справі про зґвалтування Неймаром бразильської моделі з’явились шокуючі деталі

У справі про зґвалтування Неймаром бразильської моделі з’явились шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

Справа про зґвалтування, в якому було звинувачено найдорожчого футболіста планети – Неймара, отримала неочікуваний поворот. Поліція Бразилії порушила кримінальну справу проти моделі Нажили Тріндаде, яка стверджувала, що була зґвалтована цим спортсменом.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на бразильське видання Globo, Тріндаде пред’явлено звинувачення в шантажі, наклепі і шахрайстві. У справі також проходить її колишній чоловік Естівенс Алвес, який, на переконання поліції, був співучасником злочину.

27-річна Нажила Тріндаде звинуватила Неймара в згвалтуванні в травні 2019 року. За її словами, вона познайомилася з футболістом в соціальній мережі Instagram. Після переписки Неймар запросив її в Париж, оплативши авіаквитки та проживання. У готельному номері, за версією моделі, футболіст вдарив її та примусив до сексу.

Тріндаде стверджує, що не хотіла вступати з футболістом у статевий акт через те, що той не використав презерватив. Однак Неймар силою змусив її підкоритися.

В свою чергу, адвокати Неймара заявили, що сексуальний контакт справді був, але стався за обопільною згодою. Представники спортсмена вважають, що це була спроба вимагання. У липні бразильська поліція зняла з Неймара підозру в зґвалтуванні через брак доказів.

Нагадаємо, що не так давно Неймар забив 300-й гол у своїй спортивній кар’єрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?