У справі водія Blablacar з'явилися страшні подробиці: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У справі водія Blablacar з'явилися страшні подробиці: опубліковано відео

У справі водія Blablacar з'явилися страшні подробиці: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В автомобілі зниклого безвісти львів'янина Тараса Познякова, який скористався сервісом BlaBlaCar, були виявлені гільзи від куль і сліди крові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Нового каналу в YouTube.

Зокрема, один з очевидців виявлення автомобіля Познякова розповів, що в машині було знайдено берци в глині, автомобільні номери і гільзи від куль. Також з'ясувалося, що вікна машини були прострелені, а сидіння були забруднені кров'ю.

Також журналісти наводять фрагмент розмови з представниками поліції, які підтверджують, що даний автомобіль належить саме зниклому Тарасу Познякову.

Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі був доставлений зі Львова до Києва, скориставшись сервісом BlaBlaCar і взявши з собою пасажира - Володимира Дем'яна. Саме з ним в останній раз його бачили неподалік від Києва. У BlaBlaCar не підтвердили інформацію, що Позняков користувався послугами їх сайту. У той же час, пасажир Володимир Дем'ян не відповідає на телефонні дзвінки правоохоронців, але активно відвідує свої сторінки в соціальних мережах. 6 квітня Тараса Полякова оголосили в загальнодержавний розшук.

Пізніше  правоохоронці виявили його автомобіль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?