У США авіакомпанія втратила 800 мільйонів доларів через скандал з пасажиром
Категорія
Світ
Дата публікації

У США авіакомпанія втратила 800 мільйонів доларів через скандал з пасажиром

У США авіакомпанія втратила 800 мільйонів доларів через скандал з пасажиром

У США авіакомпанія United Airlines втратила майже 800 мільйонів доларів капіталізації через скандал з пасажиром, якого служба безпеки компанії насильно зняла з рейсу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gizmodo.
Як стало відомо, загальна вартість акцій впала з 22,5 млрд доларів до 21,7 млрд доларів.
Раніше повідомлялося, що співробітники United Airlines, яким не вистачило місця в салоні, виволокли з літака пасажира рейсу Чикаго-Луїсвілль. При цьому в компанії збиралися запропонувати своїм пасажирам спочатку 400, потім 800 доларів за відмову від місця, але ніхто на цю пропозицію не погодився.
Читайте також: Росіян в Іспанії оголосили "неформатом": скандал сколихнув соцмережі
Після цього пасажирів почали обрали методом жеребу. Один з них — лікар, який летів до пацієнтів, відмовився, і співробітники служби безпеки застосували до нього силу. Чоловік постраждав, рейс в результаті було затримано на дві години.
Відео очевидців інциденту були викладені мережу, а пізніше глава компанії Оскар Мунос приніс вибачення і запевнив, що авіакомпанія розбирається з ситуацією, а також зв'язалася з потерпілим чоловіком, щоб спробувати владнати конфлікт.
У свою чергу, постраждалий пасажир виявився вихідцем з Китаю, і в китайській соціальній мережі Weibo цей інцидент викликав хвилю обурення серед 120 млн китайських користувачів, які закликали до бойкоту послуг американської авіакомпанії.
При цьому багато блогерів обурились через те, що 69-річному чоловікові завдали травм, а на одному з роликів чітко видно, що його обличчя закривавлене.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше в київському метро виник скандал із незрячим пасажиром, котрому заборонили вхід із собакою-поводирем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?