У США дали новий прогноз про військове зіткнення з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

У США дали новий прогноз про військове зіткнення з Росією

У США дали новий прогноз про військове зіткнення з Росією
Джерело:  online.ua

Щоб вплинути на результати  виборів в США, Росія може піти на військове зіткнення, вважає американський політолог Мітчелл Оренстін, професор російських і східноєвропейських досліджень в Університеті Пенсільванії в США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на матеріал « Голосу Америки », що цитує Foreign Affairs.


"Росія намагається створити хаос в міжнародних відносинах, і якщо, наприклад, Росія зіб'є американський літак над Сирією, або піде на інші надзвичайно провокаційні дії, Вашингтон повинен уникнути роздування істерії, яка могла б вплинути на результати виборів в США», - вважає Оренстін.


«Офіційний Вашингтон повинен відповісти виважено, обережно підбираючи слова, з тим, щоб захистити політичний процес. Реальна відповідь має прозвучати після виборів", - додав Оренстін.


"Західні лідери повинні бути готові в подальшому приймати контрзаходи проти російської пропаганди на телебаченні і в соціальних мережах, прямо заявляти про спроби Росії вплинути на вибори в США (а також Франції та Німеччини), і дати чіткий сигнал про те, що кібератаки на політичний процес в США не залишаться без відповіді, як про це раніше вже обмовився в ході інтерв'ю віце-президент США Джо Байден", - вважає політолог.


На його думку, справедливим буде відповісти на провокації Росії після виборів в США, при цьому реакція Вашингтона на дії РФ до отримання результатів волевиявлення американців може вплинути на них.


Як повідомляв ONLINE.UA, російський опозиційний політик Костянтин Боровий розповів, чому президенту Росії Володимиру Путіну потрібна перемога республіканця Дональда Трампа на виборах президента США. "Всім зрозуміло, що Путін - звичайний бандит, але він згоден на те, щоб різні політики продовжували робити вигляд, що він - повноцінний керівник країни. Трамп йому потрібен саме для цього", - сказав Боровий.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?