У США грузовий літак зірвався з обриву, обидва пілоти загинули
Категорія
Світ
Дата публікації

У США грузовий літак зірвався з обриву, обидва пілоти загинули

У США грузовий літак зірвався з обриву, обидва пілоти загинули
Джерело:  Metro

У п'ятницю, 5 травня, в штаті Західна Віргінія (США) вантажний літак служби доставки UPS зійшов зі смуги під час посадки в аеропорту Йігер і зірвався з обриву.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання MetroNews.

"Він зробив дуже жорстку посадку і викотився у зелену зону", - розповів представник аеропорту Майк Планте.

Літак зірвався з крутого обриву і знаходиться у важкодоступній місцевості. Рятувальникам довелося використовувати ланцюгові пили, щоб дістатися до місця падіння. В аварії загинули обидві людини, що знаходилися на борту - пілот і другий пілот.

Читайте також: У Колумбії розбився літак із пасажирами, є жертви: з'явились фото та відео

Представник аеропорту додав, що літак експлуатувався Air Cargo Carrier, підрядником UPS. Він вилетів з Луїсвілла й приземлився на п'ятій злітно-посадковій смузі аеропорту Йегер о 6:53 ранку, після чого "врізався в злітно-посадкову смугу... і пішов вліво від неї".

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 травня літак російської авіакомпанії "Аерофлот", який прямував із Москви в столицю Таїланда Бангкок, потрапив у зону турбулентності, внаслідок чого десятки пасажирів отримали різні травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?