У США інженер викрав секретні дані про військові об'єкти — Forbes
Категорія
Світ
Дата публікації

У США інженер викрав секретні дані про військові об'єкти — Forbes

У США інженер викрав секретні дані про військові об'єкти — Forbes
Джерело:  online.ua

У США військовий інженер отримав підозру у зламі системи зв’язку на 17 об'єктах Військово-повітряних сил. 48-річний інженер забрав додому урядові радіотехнології.

Джерело: Forbes

У США військовий інженер отримав підозру у зламі системи зв’язку

Про це повідомляє Forbes із посиланням на отримані документи.

Згідно з ордером на обшук, отриманим Forbes, Пентагон розслідує те, що він назвав "критичним зламом" зв'язку на 17 об'єктах ВПС одним зі своїх інженерів. У документі також наводяться докази можливого порушення зв'язку ФБР тим самим співробітником, який працював на базі ВПС Арнольд у Теннессі, — йдеться у повідомленні.

За словами видання, уряд отримав дані від підрядної організації про те, що 48-річний інженер забрав додому урядові радіотехнології, фактично вкравши їх для власного використання. Відповідно до документів, вартість вкраденого обладнання сягає майже 90 000 доларів.

48-річний інженер забрав додому урядові радіотехнології

При обшуку будинку інженера правоохоронні органи виявили, що він мав "несанкціонований доступ адміністратора" до технологій радіозв'язку, який використовується Командуванням з навчання та тренування в повітрі (AETC), що зачепило 17 об’єктів Міністерства оборони США.

AETC є одним із дев'яти "головних командувань", залучених у роботі штабу американських ВПС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?