У США літак впав на житлові будинки: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Світ
Дата публікації

У США літак впав на житлові будинки: з'явилося відео з місця подій

У США літак впав на житлові будинки: з'явилося відео з місця подій
Джерело:  CBS News

В американському місті Ріверсайд, штат Каліфорнія, легкомоторний літак упав на житлові будинки, в результаті чого загинули чотири людини, ще двоє отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS.
Як розповів начальник міського пожежного управління Майкл Мур, літак Cessna 310, що прямував з муніципального аеропорту Ріверсайда в Сан-Хосе, впав на два приватних будинки. Після катастрофи почалася велика пожежа. За даними Мура, в уламках літака були знайдені чотири тіла, проте поки неясно, чи всі жертви були пасажирами повітряного судна.

Читайте також: В Амстердамі літак з пасажирами здійснив жорстку посадку: з'явилося вражаюче відео
Начальник пожежного управління Ріверсайда також додав, що на борту літака перебувала сім'я, яка поверталася з парку розваг Disneyland. Зараз встановлюються причини аварії.


Як повідомляв ONLINE.UA, в австралійському місті Мельбурн легкомоторний літак врізався в будівлю торгового центру, в результаті чого загинули п'ять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?