У США назвали джерело гучного компромату на Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У США назвали джерело гучного компромату на Трампа

У США назвали джерело гучного компромату на Трампа
Джерело:  Reuters

Джерелом  доповіді про нібито наявність у Росії компромату на президента США Дональда Трампа  є 38-річний американець, президент Російсько-Американської торгової палати Сергій Мілліан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.
Американське видання, посилаючись на свої джерела, пише, що Мілліан, який має білоруське походження, не був прямим джерелом, але його заяви про відносини Трампа з Росією були переказані колишньому британському шпигунові, який готував доповідь. Відзначається, що Мілліан міг не знати, як буде використана надана ним інформація.
Читайте також: Путінський компромат на Трампа: в скандалі з'явилося нове ім'я
Раніше видання повідомило, що автором самої доповіді є колишній співробітник британської розвідки, а зараз директор приватної фірми в Лондоні Orbis Business Intelligence Ltd Крістофер Стіл.
Нагадаємо, 10 січня видання BuzzFeed опублікувало непідтверджену достовірними джерелами доповідь, яку нібито передала Трампу розвідка США. У тексті документа говориться, що у Росії "є компромат" на 45-го американського президента.
При цьому  президент Росії Володимир Путін назвав організаторів компромату на Трампа людьми, які "гірше повій".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Дональд Трамп заявив, що новини про компромат вивчили в американських спецслужбах і встановили, що вони є фейковими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?