У США помер один із засновників Marilyn Manson
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США помер один із засновників Marilyn Manson

У США помер один із засновників Marilyn Manson
Джерело:  Rolling Stone

У США помер відомий рок-музикант, один із засновників епатажної групи Marilyn Manson Скотт Путескі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Rolling Stone.

Читайте також: Епатажний співак в Києві зробив несподівану заяву про Москву: опубліковано відео

Відзначається, що Путескі був гітаристом, виступав під псевдонімом Дейзі Берковіц, і з 2013 року боровся з такою страшною хворобою як рак, програвши їй у віці 49 років.

Скотт Путескі разом з вокалістом Брайаном Хью Уорнером, який на сьогоднішній день більш відомий як Мерілін Менсон, в 1989 році разом заснував рок-групу у Флориді. У 1997 році він був змушений покинути колектив в зв'язку з творчими розбіжностями. Саме Путескі є автором таких відомих пісень як "Lunchbox" і "Dope Hat".

Менсон на своїй сторінці в соцмережі написав, що між ним і Путескі були розбіжності, але разом вони писали "велику музику". Також епатажний виконавець закликав прихильників включити в пам'ять про померлого пісню "Man That You Fear", яку той любив найбільше:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у віці 70-ти років в Австралії помер відомий рок-музикант, один з творців і продюсер культового гурту AC/DC Джордж Янг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?