У США помер виконавець знаменитої ролі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США помер виконавець знаменитої ролі

У США помер виконавець знаменитої ролі
Джерело:  online.ua

У Лос-Анджелесі у віці 76 років пішов з життя відомий актор Міхай Месарош, який зіграв інопланетянина на прізвисько Альф в однойменному телесеріалі кінця 1980-х.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
За словами менеджера артиста Денніса Варги, кілька днів тому Месароша екстрено госпіталізували після того, як його знайшли непритомним у нього вдома.
Близько тижня актор перебував в комі, а потім помер, не приходячи до тями.
Також Варга розповів, що у актора були проблеми зі здоров'ям після того, як вісім років тому він переніс інсульт.
Нагадаємо, Міхай Месарош найбільше відомий своєю роллю дружнього інопланетянина на ім'я Альф в комедійному фантастичному серіалі. У перші сезони Міхай повністю одягав костюм свого персонажа, коли було необхідно зняти його на повний зріст.
Відзначимо, в дорослому віці його зріст становив усього 83 сантиметри, за що його неофіційно прозвали "найменшою людиною в світі".
Як повідомляв ONLINE.UA, в лікарні американського міста Фенікс, штат Арізона, у віці 74 років помер легенда світового боксу, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Мохаммед Алі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?