У США померла голлівудська зірка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США померла голлівудська зірка

У США померла голлівудська зірка
Джерело:  Reuters

У США пішла з життя американська актриса, співачка і продюсер, володарка кількох премій «Еммі» і «Золотий глобус» Мері Тайлер Мур.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
За інформацією видання, 80-річна зірка померла в одній з лікарень американського штату Коннектикут, куди напередодні була екстрено госпіталізована. До останнього поруч з актрисою перебували її близькі родичі.
«Мері Тайлер Мур померла у віці 80 років. Поруч з нею перебували її друзі і люблячий чоловік, з яким вони прожили понад 33 років», - повідомила представник артистки Мара Баксбаум.
Читайте також: Померла актриса, яка зіграла знамениту роль в "Зоряних війнах"
Популярність в США Мері Тайлер Мур на початку 60-х принесли зйомки у серіалі «Шоу Діка Ван Дайка». Всього за свою акторську кар'єру Мур знялася у 60 кінострічках.
Мері Тайлер Мур була володаркою семи премій «Еммі», трьох «Золотих Глобусів», двох «Тоні», чотирьох премій «Вибір народу», а також номінацій на нагороди BAFTA і «Оскар».
У 2002 році на «Голлівудській алеї слави» у Мур з'явилася іменна зірка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  померла відома французька актриса комедійного жанру Клод Жансак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?