У США прийняли несподіване рішення щодо "пекельних" санкцій проти РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У США прийняли несподіване рішення щодо "пекельних" санкцій проти РФ

У США прийняли несподіване рішення щодо "пекельних" санкцій проти РФ

У комітеті Сенату США з питань міжнародних відносин вирішили перенести голосування щодо законопроєкту про нові антиросійські санкції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Йдеться про жорсткі заходи за втручання Кремля у виборчий процес 2016 року. У середу, 11 грудня, комітет не розглянув цей документ.

За словами одного з авторів, сенатора-республіканця Ліндсі Грема, це "закон про санкції з пекла". Документ під назвою DASKA спрямований проти російських банків, пов'язаних із втручанням у закордонні вибори, кіберсектор та новий державний борг РФ. Окрім того, серед цілей - нафтогазовий сектор країни.

Згідно з поясненням голови комітету республіканця Джона Ріша, законопроєкт розглянуть наступного тижня. Відтермінування сталося, бо Грем перебував в іншому комітеті під час його розгляду.

Цілком можливо, що документ розглянуть вже після Нового року. Наступного тижня сенатори починають уходити у відпустки через свята.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку грудня американська влада завдала потужного удару по РФ. Законодавці підтримали документ, який впроваджує персональні санкції проти окремих росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?