У США раптово помер відомий мільярдер
Категорія
Світ
Дата публікації

У США раптово помер відомий мільярдер

У США раптово помер відомий мільярдер
Джерело:  Associated Press

У п'ятницю, 2 лютого, в Солт-Лейк-Сіті раптово помер відомий американський мільярдер Джон Хантсман, який був батьком нинішнього посла США в Росії. Олігарх помер у віці 80 років. Причиною його смерті стала тривала хвороба.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Читайте також: У Швеції помер засновник всесвітньо відомої компанії IKEA

Джон Хантсман-старший народився в 1937 році. Свій бізнес він заснував в 1970 році - це стала компанія Huntsman Container, яка займається переробкою нафтопродуктів. Вартість даної корпрації на сьогоднішній день оцінюється в 11 млрд доларів.

Мільярдер не тільки входить до числа найуспішніших бізнесменів США, але і вважається одним з найщедріших благодійників. Зокрема, Інституту раку, який носить ім'я бізнесмена, Джон Хантсман-старший віддав на розвиток більш 1,4 млрд доларів.

Слід зазначити, що Джон Хантсман був не тільки гарним бізнесменом, але і відмінним сім'янином. Він виховав дев'ятьох дітей, які досягли серйозних політичних висот. Зокрема, один з синів Хантсмана є послом США в Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Росії помер відомий журналіст-міжнародник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?