У США розказали, як санкції "підкосили" російських олігархів
Категорія
Політика
Дата публікації

У США розказали, як санкції "підкосили" російських олігархів

У США розказали, як санкції "підкосили" російських олігархів
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра фінансів США з тероризму та фінансової розвідки Сігал Мендеклер навела приклади дії американських санкцій щодо оточення президента Росії Володимира Путіна, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Голос Америки".

Зокрема, вона підкреслила, що з часу включення до переліку, статки олігарха Олега Дерипаски впали на 50%, а ціна на акції EN+ знизилась з 12,2 до 5,4 доларів на Лондонській фондовій біржі.

"Статки Віктора Вексельберга впали на 3 мільярди доларів, і інші уряди також розпочали слідства і заморозили його активи у своїх юрисдикціях. Також Renovа Group Вексельберга була змушена вийти з інвестицій в Швейцарії та Італії", - відзначила заступниця міністра.

Окрім того, Сігал Мендеклер розповіла, що в результаті введення санкцій проти російських олігархів та їх бізнесів їм обмежено доступ до фінансової системи, вартість їх активів впала, і компанії намагаються позбутись цих інвесторів.

Варто зазначити, що влада зараз США готують нові санкції проти Російської Федерації через втручання Кремля у президентські вибори в Сполучених Штатах Америки в 2016 році

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  влада РФ заявила, що нові санкції Європейського союзу  щодо шести російських компаній — це підривна політика, спрямована проти жителів Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?