У США розповіли, як можна завершити війну на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У США розповіли, як можна завершити війну на Донбасі

У США розповіли, як можна завершити війну на Донбасі
Джерело:  Укрінформ

Колишній спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер заявив, що Кремль просто так не поступиться на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, попри домовленості "нормандської четвірки" російська сторона не планує просто так завершувати конфронтацію.

"Я не вірю, що Росія має намір завершити війну. Я думаю, що для них цілком комфортна нинішня ситуація", - зазначив Волкер.

Дипломат пояснив, це зовсім не означає, що ситуація безвихідна.Україні необхідно нарощувати силу, щоб зміцнити свою позицію.

"Усі інші кроки щодо зміцнення України — у демократичній, політичній, економічній сферах, щодо побудови міцного, життєздатного й безпечного суспільства – це те, що зараз має найважливіше значення. Це також продемонструє президенту Путіну, що продовжувати окупацію частини України – не варте того", - вважає колишній спецпредставник.

Нагадаємо, російська агресія в Україну триває з лютого-березня 2014 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві закордонних справ України розповіли, що команда президента Володимира Зеленського працює над "планом Б" щодо Донбасу. За словами міністра, йдеться перш за все про заходи, які відрізняються від мінського формату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?