У США розвивається політична шизофренія - Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

У США розвивається політична шизофренія - Путін

У США розвивається політична шизофренія - Путін

Президент Росії Володимир Путін назвав "політичною шизофренією"звинувачення на адресу президента США Дональда Трампа після його зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

"Ми бачимо, що в Сполучених Штатах розвивається політична шизофренія, нічим іншим я не можу пояснити звинувачення чинного президента в тому, що він видав Лаврову якісь секрети", - заявив Путін на прес-конференції за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Італії Паоло Джентілоні.

Читайте також: Трамп передав Лаврову дані про наміри ІДІЛ підірвати пасажирський літак - ЗМІ

Він також намагався пожартувати, що Лавров отримав догану за те, що не розповів йому секрети, якими з ним поділився Трамп

"До речі кажучи, я сьогодні вже з ним (Лавровим - ред.) розмовляв. Доведеться оголосити йому зауваження, догану, бо він цими секретами з нами не поділився. Ні зі мною, ні з представниками спецслужб Росії, це дуже погано з його боку" , - сказав президент РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін заявив, що Росія готова надати запис переговорів Трампа і Лаврова, що відбулися в Овальному кабінеті, якщо американська адміністрація буде не проти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?