У США скажений гусак почав кидатися на людей
Категорія
Світ
Дата публікації

У США скажений гусак почав кидатися на людей

У США скажений гусак почав кидатися на людей
Джерело:  WKMG ClickOrlando

У невеликому американському місті Де Барі, штат Флорида, у гусака почала проявлятися агресивна поведінка і згодом він почав тероризувати місцеве населення.

Відео з неконтрольованим птахом опублікували WKMG ClickOrlando, передає ONLINE.UA.

Мешканка міста Дженніфер Джесал повідомила, що гусак кілька тижнів лякає людей, переслідуючи і щипаючи їх, а також рве сітки на вікнах.

 "Він бігає за дітьми по дорозі від автобусної зупинки до будинку, або просто нападає на людей, які чекають автобус", - розповідає Дженніфер.

Однак, жителі знайшли пояснення дивної поведінки гусака. Раніше у птиці був друг, який раптово помер. Після цієї події поведінка гусака змінилася і він почав вести себе агресивно.

У місті вважають, що скаженого гусака необхідно помістити в притулок. Хоча, місцева мешканка вважає, що птахові всього лише потрібен новий друг.

Один з місцевих жителів підтвердив, що гусака найближчим часом заберуть і переселять до іншого водоймища.

Як раніше повідомляв ONLINE.UА, у зоопарку США горила освоїла йогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?