У США створили нову бойову машину, що перевершує російську зброю: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США створили нову бойову машину, що перевершує російську зброю: з'явилися відео

У США створили нову бойову машину, що перевершує російську зброю: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Американські морпіхи починають тестування двох нових моделей бойових машин, які за параметрами перевершують недавно представлену російську амфібію «Курганец».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.
За інформацією американських ЗМІ, амфібії були представлені восени 2016 року на виставці Modern Day Marine.
"Морська піхота закуповує декілька тестових зразків від двох виробників SAIC і BAE Systems. Планується обрати єдиного виробника в 2018 році, а вже до 2020-го мати готову до використання машину", - йдеться у виданні Scout.com.

Читайте також: Bellіngcat розвінчав популярний російський фейк про танки НАТО
Згідно з даними виробників, обидві машини оснащені сучасними системами озброєння, отримають додатковий захист від мін, а також будуть маневреними як на суші, так і у воді. Так зразок від фірми BAE Systems в воді розвиває швидкість до 11 км / год, а на суші - 88 км / год. При цьому машина від SAIC в водоймах розганяється до 13 км / год. Тоді як «Курганец», згідно з російськими ЗМІ, пересувається зі швидкістю відповідно 10 і 80 км / год.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з навчань американських танкістів і піхотинців, які були проведені ними на території Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?