У США судитимуть журналіста путінського ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

У США судитимуть журналіста путінського ЗМІ

У США судитимуть журналіста путінського ЗМІ
Джерело:  online.ua

У США відкрили справу проти  журналіста російського пропагандистського телеканалу Russia Today Олександра Рубінштейна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт телеканалу.


Справу проти кореспондента Russia Today відкрили в зв'язку з його участю в масових заворушеннях у Вашингтоні в день інавгурації президента США Дональда Трампа 20 січня. "Ми підтверджуємо, що проти нашого журналіста заведено справу про участь в масових заворушеннях. Співробітник зараз на свободі. Слухання будуть в лютому", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Акції проти Трампа: мільйон учасників і "послання" Мадонни, опубліковані фото і відео


За статтею звинувачення Рубинштейну загрожує до 10 років ув'язнення або штраф на суму в $25 тис. Главред телеканалу Маргарита Сімоньян відмовилася коментувати інцидент, посилаючись на рекомендації юристів.


Відзначимо, що журналіста Russia Today, який висвітлював інавгурацію Трампа, доставили у відділення відділення поліції, незважаючи на пред'явлення посвідчення журналіста.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у Вашингтоні в день інавгурації обраного президента США Дональда Трампа спалахнули заворушення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?