У США вибрали Жінку року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У США вибрали Жінку року

У США вибрали Жінку року
Джерело:  online.ua

 У Нью-Йорку відгриміла церемонія нагородження премією Women Of The Year. Її щорічно організовує журнал Glamour. Ім'я переможниці назвали на офіційному сайті премії. Цьогоріч Жінкою року визнано голлівудську акторку Шарліз Терон, передає ONLINE.UA.

Красуню відзначили за видатні досягнення в кар'єрі. Варто зазначити, що на церемонії 44-річна Терон з'явилася в розкішній білій сукні без бретелей і прикрашеним пір'ям подолом.

 Також красуня повернулася до світлого кольору волосся і короткої стрижки. Примітно, що в вечірньому вбранні зірка також зробила знімок з келихом шампанського в руках, сидячи на унітазі.

Шарліз Терон - американська кіноакторка південноафриканського походження, продюсер, фотомодель, колишня балерина. Лауреатка премій «Оскар» (2004) і «Золотий глобус». Після декількох невеликих ролей вона зіграла у фільмі «Адвокат диявола» (1997) з Аль Пачіно і Кіану Рівзом. Після цієї ролі їй стали надходити пропозиції на знімання. У 1998 році Терон зіграла головну роль у стрічці «Могутній Джо Янг», у 1999 році знялася в фантастичному фільмі «Дружина астронавта» з Джонні Деппом і «Правилах виноробів» — екранізації романа Джона Ірвінга.

У 2004 отримала «Оскар» за роль жінки — серійної вбивці у фільмі «Монстр». У 2005 зіграла в екранізації мультсеріала MTV «Еон Флакс».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що супермодель Беллу Хадід назвали найкрасивішою жінкою в світі. Такого висновку дійшов пластичний хірург Джуліан Де Сільва, який провів власне дослідження, розрахувавши "ідеальність" деяких знаменитостей за формулою "золотого перетину".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?