У США вирішили зв'язати Трампу руки щодо Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У США вирішили зв'язати Трампу руки щодо Росії

У США вирішили зв'язати Трампу руки щодо Росії
Джерело:  Associated Press

Група американських сенаторів, що складається з представників Демократичної і Республіканської партій представить законопроект, який не дозволить президенту США Дональду Трампу скасувати санкції проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.
В інтерв'ю виданню лідер демократів в сенаті Чак Шумер заявив, що законодавці побоюються, що адміністрація Трампа може скасувати санкції проти РФ в обмін на скорочення ядерних озброєнь.
"Якщо ми скасуємо санкції, то ми скажемо Росії: "Давайте, продовжуйте втручатися в наші вибори й робити інші погані речі. Це пошле такий же сигнал Китаю та Ірану. Це буде жахливо", - зазначив Шумер.

Читайте також: Путіна сильно розчарували щодо угоди з Трампом


За словами демократа, проект закону підтримали сенатори-республіканці Джон Маккейн і Ліндсі Грем, які раніше критикували риторику Трампа щодо Росії. Як очікується, законопроект буде внесений до конгресу вже на наступному тижні.
Крім того, Шумер заявив, що промова Трампа на церемонії інавгурації - це "популістська риторика, щоб приховати правий порядок денний" своєї адміністрації.
Як повідомляв ONLINE.UA,  американський сенатор Джон Маккейн, який є затятим противником президента Росії Володимира Путіна, заявив, що підтримає кандидата на пост Державного секретаря США Рекса Тіллерсона при голосуванні в сенаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?