У США заявили про нову загрозу з боку РФ - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

У США заявили про нову загрозу з боку РФ - що сталося

У США заявили про нову загрозу з боку РФ - що сталося
Джерело:  online.ua

Американський уряд заявив про нову загрозу, яку створює для країни Російська Федерація разом зі своїм флотом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Стверджується, що біля східного узбережжя Сполучених Штатів помітили розвідувальний корабель "Віктор Леонов". Він робить "небезпечні маневри".

Зокрема, розвідник ВМФ РФ неподалік від Південної Кароліни та Флориди пересувається вже кілька днів без ходових вогнів в умовах поганої видимості. Крім того, корабель ігнорує сигнали від комерційних судів, які намагаються визначити його локацію для уникнення аварій.

За інформацією американської сторони, "Віктор Леонов" помічений в "інших безладних маневрах". Берегова охорона застерігла моряків щодо потенційного порушника, який ставить під загрозу судоплавство у регіоні.
Слід нагадати, "Віктор Леонов" патрулює атлантику неподалік від американського узбережжя з 2015 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно американський ракетний есмінець увійшов у Чорне море. Корабель USS Ross DDG 71 кілька років тому брав участь у міжнародних військових навчаннях "Сі Бриз". У відповідь готує реакцію командування РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?