У США жінка використовувала агресивних білок для помсти своєму колишньому
Категорія
Події
Дата публікації

У США жінка використовувала агресивних білок для помсти своєму колишньому

У США жінка використовувала агресивних білок для помсти своєму колишньому
Джерело:  online.ua

45-річна Дженіс Сміт була заарештована офіцерами Департаменту поліції штату Детройт, оскільки вона нібито навчала білок атакувати її колишнього коханця. Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на World News Daily Report.

Потерпілого, 51-річний Джеймс Робінсон, протягом місяця більше десяти разів було атаковано гризунами, внаслідок чого, він отримав серйозні травми, у тому числі втратив два пальці.

Бідолага не знав, чому скажені білки атакують його, поки не побачив свою колишню дівчину, яка щось кричала тваринам під час одного з нападів.

"Вона ховалася за кущами, але я міг чітко її бачити та чути. Вона кричала і закликала білок нападати на мене", - розказав потерпілий.

Побоюючись за своє життя, Робінсон подав скаргу до поліції. У будинку жінки знайшли клітки для тварин, в яких нарахували 27 білок.

Читайте також: Рада ввела штрафи та тюремні терміни за жорстоке поводження з тваринами

Головний поліцейський штату Детройт Джеймс Крейг підтвердив, що Дженіс Сміт визнала свою провину.

45-річній жінці висунули звинувачення одразу по декільком статтям, у тому числі переслідування та використання тварин як зброї.

Дженіс Сміт

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?