У США зізналися, чого чекають від зустрічі Зеленського з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

У США зізналися, чого чекають від зустрічі Зеленського з Трампом

У США зізналися, чого чекають від зустрічі Зеленського з Трампом

Повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор очікує, що після серії зустрічей Володимира Зеленського і Дональда Трампа відносини між Україною і Сполученими Штатами стануть міцнішими, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За його словами, у найближчі тижні очікується кілька зустрічей Трампа і Зеленського.

"У Варшаві чи то у Нью-Йорку буде коротка зустріч. Це буде можливість для президентів сказати "Hello!" один одному, особисто обмінятися привітаннями. Можливо – поділитися однією-двома ідеями" - сказав Тейлор.

Дипломат має надію, що повноцінна зустріч відбудеться за місяць чи два у Вашингтоні.

"От саме тут буде реальне, змістовне спілкування президентів. Ми чекаємо, що після цієї серії зустрічей відносини США та України стануть міцнішими. Що президенти поспілкуються, оцінять підтримку, яку США надають Україні, і підтвердять, що ця підтримка зберігатиметься" - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, політичний експерт Василь Мокан вважає, що у Вашингтоні свідомо вирішили провести зустріч Трампа і Зеленського після парламентської кампанії, щоб перемовини не розтлумачили, як втручання у виборчий процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?