У США знайшли дуже неприємне і страшне порівняння для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У США знайшли дуже неприємне і страшне порівняння для Путіна

У США знайшли дуже неприємне і страшне порівняння для Путіна
Джерело:  Bloomberg

Посол США в ООН Саманта Пауер поставила політику президента Росії Володимира Путіна в один ряд з фашизмом і комунізмом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.
Пауер під час виступу в Атлантичній раді у Вашингтоні заявила, що Росія за президентства Путіна стала «серйозною загрозою», спрямованою на підрив міжнародного порядку, створеного після Другої світової війни. Вона перерахувала приклади, серед яких анексія Криму, війна на Донбасі, військова допомога президенту Сирії Башару Асаду, кібератаки з метою підірвати уряди Німеччини і Чорногорії, а також кіберзлом під час президентських виборів в США.
Читайте також: Трамп запропонував угоду Путіну, але є проблеми - прогноз приватної розвідки США
"Мета Кремля в тому, щоб переконати наших людей, що система сфальсифікована; що всі факти відносні; що звичайні люди, які намагаються поліпшити свої громади і країни, даремно витрачають свій час. Це те, проти чого ми боремося. Розбивши сили фашизму і комунізму, ми тепер протистоїмо силам авторитаризму і нігілізму", - сказала посол США в ООН.
Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров викликав у мережі сміх розповіддю про участь дипломатів посольства США в мітингах проти російської влади, а також про спробу вербування дипломатів з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?