У США зробили гучну заяву про відповідь Росії з боку НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

У США зробили гучну заяву про відповідь Росії з боку НАТО

У США зробили гучну заяву про відповідь Росії з боку НАТО
Джерело:  online.ua

Агресивна поведінка Росії викличе відповідь з боку  Північноатлантичного Альянсу, заявив радник з питань національної безпеки США Бен Родс.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


"Ми показуємо, що якщо Росія буде продовжувати свою агресивну поведінку, то буде відповідь і посилення присутності (НАТО. - Ред.) в Східній Європі", - заявив він в в ході саміту НАТО у Варшаві.


Родс також додав, що Альянс буде робити все необхідне для захисту країн-членів. За його словами, існують побоювання, що Москва прагне підірвати єдність НАТО.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на саміті НАТО було схвалено розміщення в Польщі та країнах Балтії чотирьох військових батальйонів НАТО для захисту від загрози з боку Росії.


За словами генсека НАТО Йенса Столтенберга, війська будуть розміщені вже в наступному році на ротаційній основі. Крім того, Альянс ухвалив посилити військову присутність в Румунії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?