У США зробили нову пародію на Трампа з напівголим Путіним: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США зробили нову пародію на Трампа з напівголим Путіним: опубліковано відео

У США зробили нову пародію на Трампа з напівголим Путіним: опубліковано відео

У США зробили пародію на прес-конференцію обраного президента США Дональда Трампа, під час якої політику пригадали історію з "золотим дощем".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Обозреватель".
Трампа зіграв знаменитий голлівудський актор Алек Болдуін.
Автори пародії розіграли сцену з першої прес-конференції американського політика, під час якої його засипали питаннями про досьє розвідки, яке було опубліковано в ЗМІ.


Однак Трамп не захотів відповісти і продовжив говорити про своє.
"Я хочу поговорити про те, що дійсно важливо - це робочі місця. Я збираюся влаштувати товстий струмінь робочих місць. Найбільший, найсильніший, найстійкіший потік, який ви бачили. Цю країну буквально заллє дощем робочих місць", - сказав політик.
"Це буде золота можливість для мене, як президента, щоб улаштувати такий сплеск. Тепер, хто зі мною? Ти? Ти? Наступне питання", - додав він.
Потім на сцену виходить напівголий Володимир Путін, який запитує у Трампа, чи дійсно той вважає, що за хакерською атакою на вибори в США стоїть Росія.
"Я вважаю, може бути", - сказав Трамп.
Після цього Путін показує Трампу відеокасету з написом "Pee Pee Tape" і перепитує, чи справді той впевнений в цьому.
"Це був Китай. Я маю на увазі, Канада. Це була Меріл Стріп. Добре. Ця прес-конференція закінчена. Спасибі всім, що мочилися тут", - відповів на це американець.
"Боже мій, вони його просто знищують! Але роблять це дуже смішно!", - прокоментував відео журналіст Іван Яковина у соцмережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано відео з пародією на новообраного президента США Дональда Трампа, випущене в ефірі російського телебачення, в якій "заспівав" навіть президент Росії Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?