У Стамбулі сталася авіакатастрофа, серед загиблих росіяни: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Стамбулі сталася авіакатастрофа, серед загиблих росіяни: з'явилися фото і відео

У Стамбулі сталася авіакатастрофа, серед загиблих росіяни: з'явилися фото і відео
Джерело:  NTV

У передмісті Стамбула сталася аварія вертольота, в результаті якого загинуло п'ять осіб.
Про це заявив глава адміністрації району Бююкчекмедже Хасан Айгюн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НТВ.
Турецькі ЗМІ інформують, що пожежний вертоліт зіткнувся в тумані з неробочою телевізійною щоглою. Вертоліт попередньо належав компанії Eczacibasi, і на борту перебувало семеро осіб: пілоти, керівники компанії і іноземні гості.

Читайте також: Бо йовий літак союзників Путіна впав на кордоні з Туреччиною: з'явилося відео
"Є попередня інформація про те, що знайдено п'ять тіл. Вертоліт впав прямо на автодорогу, в той момент на трасі не було машин. Туман сильний, абсолютно нічого не видно", - підкреслив Айгюн, але не підтвердив, що вертоліт був пожежником.
У той же час представник прес-служби Eczacibasi розповів ТАСС про громадян Росії на борту: "Ми ще уточнюємо подробиці, але поки можу сказати, що в вертольоті було четверо громадян Росії. За даними компанії-перевізника, це Олександр Ванін, Ігор Кочергін, Людмила Чупрова і Олена Бадраган. Співробітниками якої компанії вони є, ми поки не можемо сказати".
У мережі з'явилися фото і відео з місця аварії:


Як повідомляв ONLINE.UA, в Республіці Алтай розбився вертоліт з п'ятьма пасажирами на борту, серед яких був екс-віце-прем'єр уряду Алтаю Анатолій Банних.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?