У Стамбулі стався неприємний інцидент з "двійником терориста": з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Стамбулі стався неприємний інцидент з "двійником терориста": з'явилися фото і відео

У Стамбулі стався неприємний інцидент з "двійником терориста": з'явилися фото і відео
Джерело:  CNN Turk

У Стамбулі місцеві жителі побили чоловіка, якого прийняли за людину, підозрювану в скоєнні нападу на нічний клуб Reina в новорічну ніч.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN Turk.
В районі Стамбула Бешикташ місцеві жителі і перехожі помітили чоловіка, який їм зовні здався схожим на терориста, який розстріляв у нічному клубі міста 39 осіб. Спочатку його схопили кілька чоловіків, після чого обурені жителі вирішили влаштувати самосуд і почали його бити.
Кілька людей змогли відтягнути чоловіка від розлюченого натовпу і посадити в машину. Відзначається, що під час побиття чоловік не чинив ніякого опору.
Читайте також: Названо ім'я і громадянство терориста, який розстріляв людей у ​​Стамбулі

Після того, як чоловік був доставлений в найближчу поліцейську дільницю, правоохоронці встановили його особу і непричетність до нападу в нічному клубі. Після короткого допиту потерпілого відпустили. Про його стан
після побиття нічого невідомо.



Як повідомляв ONLINE.UA, громадянин Киргизстану Ях'я Машрапов (Yahya Mashrapov), якого турецькі ЗМІ назвали ймовірним "терористом", винним у розстрілі людей у ​​новорічну ніч в Стамбулі, зажадав вибачень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?