У стели міста-героя Києва у Москві з'явилися квіти: опубликовані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У стели міста-героя Києва у Москві з'явилися квіти: опубликовані фото

У стели міста-героя Києва у Москві з'явилися квіти: опубликовані фото

Посольство України в Москві виправило «забудькуватість» Кремля і поклало квіти до стели Києва на алеї міст-героїв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на фото зі сторінки посольства в Facebook.

На знімку — двоє українських військових у формі, біля стели Києва під стінами Кремля. Між ними – корзина з квітами, оповита жовто-блакитною стрічкою.


Варто зазначити, що багато користувачів Facebook, що проживають у Москві, також не лишилися байдужими і принесли квіти до стели української столиці.



Так, Карине Ковхаєва написала невеликий допис про те, що вона бачила на алеї міст-героїв 3 і 4 травня.


«Днями в Інтернеті з'явилися фото: вічний вогонь, камні з написами міст-героїв, біля кожного каменю невелика корзина квітів. Біля всіх, окрім Києва. Мені здалося, що це настільки неймовірно, що перша думка: «Фейк», — написала вона.

Також Ковхаєва додала, що в ніч на 4 травня вона чергувала на Нємцовому мості (біля  стихійного меморіалу на місці вбивства Бориса Нємцова  — Ред.), і вирішила поглянути, що відбувається у Олександрівському саду, де й знаходиться алея міст-героїв.

«Вирішила, зайду, подивлюся. Це ж поруч. Зайшла. О 23.45 була в Олександрівському саду. Все так повсюди корзини з квітами, у Києва квіти, що принесли громадяни. Небагато, але… Сфотографувала», — написала вона.

Після свого чергування блогер вирішила зайти на алею ще раз.

«Це 6:30 ранку. Квітів вже не було. Стояли офіційні корзинки і більш нічого… Усі квіти, принесені громадянами, були прибрані, все почищено. У Києва так само нічого не було. Заради справедливості треба сказати, що «неофіційні» квіти прибрали і біля інших міст», — повідомила вона.

При цьому Ковхаєва додала, що «перед каменем, на якому написано «Одеса» стояли траурні вінки з написом «Російським мученикам». Їх теж ніхто не прибрав після ночі».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Росії розкрили брехню кремлівської пропаганди про події у Одесі на річницю трагедії.






Фото: Facebook/ Каринэ Ковхаевой

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?