У столиці Вірменії опозиція захопила будівлю поліції: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У столиці Вірменії опозиція захопила будівлю поліції: з'явилося відео

У столиці Вірменії опозиція захопила будівлю поліції: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Сили опозиції Вірменії захопили будівлі поліції і внутрішніх військ в районі Еребуні в Єревані, в ході бійок одна людина загинула, ще кілька отримали поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Еркір медіа".


Раніше ряд місцевих ЗМІ повідомили, що в заручниках утримується заступник начальника поліції Єревану Валерій Осипян, до будівлі стягнуті війська, туди ж прибув начальник поліції Вірменії Володимир Гаспарян.


У той же час представники влади вже почали переговори з озброєною групою, яка захопила будівлю поліції.


"Сьогодні вранці група озброєних осіб увірвалася на територію патрульно-постового полку поліції Вірменії і під загрозою застосування насильства утримує там осіб, що знаходяться там. В даний час з озброєними особами ведуться переговори по організації їхньої мирної здачі владі", - йдеться в повідомленні Служби національної безпеки Вірменії.


Також повідомляється. що прихильники людей. що захопили будівлю поліції, заявляють через соцмережі "про початок збройного повстання, захоплення будівель".


"Розповсюджувана інформація не відповідає дійсності. Органи державної влади працюють в нормальному режимі, а правоохоронці здійснюють дані їм законом дії щодо забезпечення громадського порядку та державної безпеки", - відзначили в СНБ Вірменії.


Вранці 17 липня група людей захопила будівлю поліції і внутрішніх військ, вимагаючи звільнити утримуваного під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї координатора вірменської опозиційної громадської ініціативи "Установчий парламент" Жірайр Сефіляна, затриманого 20 червня.


На світанку в неділю озброєні люди на вантажівках увірвалися на територію поліції, протаранивши ворота.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в столиці Вірменії Єревані 21 квітня противники політики РФ провели пікет проти візиту міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?