У страшній аварії на Закарпатті загинули люди: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У страшній аварії на Закарпатті загинули люди: опубліковано фото

У страшній аварії на Закарпатті загинули люди: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Увечері 16 січня на трасі Київ-Чоп у Воловецькому районі Закарпатської області зіткнулися легковий автомобіль Skoda Octavia з київськими номерами і вантажівка DAF, в результаті чого загинули три особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції Закарпатській області.
Відзначається, що 27-річний водій легковика в реанімації в стані коми.
«Водій Skoda, 27-річний киянин, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Машина врізалася на швидкості в DAF, за кермом якого перебував 37-річний житель Львівської області», - сказано в
повідомленні.
Читайте також: На Донбасі розбився автобус з пасажирами, багато постраждалих: опубліковані фото
В результаті ДТП на місці загинули 25-річна дружина водія Skoda і 22-річний пасажир. Ще один пасажир у віці 21 рік помер в реанімації Воловецької районної лікарні.
Сам водій в комі, за його життя борються лікарі.
Водій вантажівки значних тілесних ушкоджень не отримав.
Поліція почала кримінальне провадження за ст.286 ч.3 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох потерпілих).



Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на нерегульованому пішохідному переході біля Національного авіаційного університету вдень 16 січня іномарка збила дитину прямо на зебрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?