У страшній аварії в Росії загинули дев'ять осіб: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У страшній аварії в Росії загинули дев'ять осіб: з'явилися фото і відео

У страшній аварії в Росії загинули дев'ять осіб: з'явилися фото і відео
Джерело:  РІА Новини

У Новій Москві в Росії зіткнулися два легкових автомобілі, в результаті чого загинуло дев'ять осіб, а ще троє постраждали.
Про це заявив представник столичного главку МНС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Читайте також: Десятки тисяч росіян залишилися без тепла в будинках: соцмережі отруйно кепкують
Зіткнулися авто "УАЗ" та Toyota на повороті з Варшавського шосе до населеного пункту Коротигіно. "Після зіткнення двох машин одна з них загорілася, пожежу вдалося приборкати, рятувальники намагаються деблокувати людей, які знаходяться всередині. Скільки їх - поки неясно", - йдеться в повідомленні.
На місці інциденту працюють чотири підрозділи рятувальників, для евакуації вилетіло два рятувальних вертольота. Відзначимо, що офіційної інформації про ДТП поки не надходило. Life оприлюднив відео з місця події:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в російській Пензі через вибух на ТЕЦ десятки житлових будинків залишилися без опалення.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?