У Сумах стався потужний вибух у житловому будинку: з'явилися фото, відео та подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Сумах стався потужний вибух у житловому будинку: з'явилися фото, відео та подробиці

У Сумах стався потужний вибух у житловому будинку: з'явилися фото, відео та подробиці
Джерело:  online.ua

Ввечері 3 січня в Сумах прогримів потужний вибух у дев'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Металургів, в результаті якого загинула жінка, ще двоє людей отримали серйозні поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сумське видання  dancor.sumy.ua.

Вибух стався в квартирі на шостому поверсі будинку, він був настільки потужним, що вибухова хвиля вибила балконну раму, залишки якої пролетіли кілька десятків метрів і зависли на деревах на протилежній стороні дороги, а осколки вибили шибки в будинку на іншій стороні вулиці.
З будинку екстрено евакуювали мешканців, на місце події оперативно прибули "швидка" допомога, поліція і рятувальники.


Читайте також: Киян розбурхали таємничі вибухи, про які не знає поліція

Пізніше мешканець будинку, в якому стався інцидент, написав у своєму Facebook про те, що вибух стався в квартирі чоловіка, що стоїть на психіатричному обліку. Нібито господар квартири відкрив газ, але при цьому сам він важких травм не отримав.



Також мешканець цього будинку зізнався, що він прийняв пролунав вибух за початок великої війни і дуже злякався.



"Вибухом пошкоджено декілька квартир, дві людини в лікарні, жінка пенсійного віку загинула, на жаль", - написала прес-секретар сумської поліції Наталія Науменко.
За даними прокуратури Сумської, серед постраждалих чоловік, який перебуває на психіатричному обліку, який міг "пустити" газ у квартирі.



Також стало відомо, що загибла жінка померла під завалами в квартирі, розташованій під джерелом вибуху. З пораненнями був госпіталізований її чоловік.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  просто на вулиці в Києві неподалік метро "Лук'янівська" вибухнула машина.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?